Oltenia Frig Service Echipamente si instalatii frigorifice | Service frig auto

Contact office@oltenia-frig.ro

Tel/fax 0351-411.879

Servicii

Oltenia Frig Service > Servicii

Serviciile oferite de Oltenia Frig Service sunt:

PROIECTARE

Va oferim solutiile cele mai eficiente in domeniul instalatiilor frigorifice si climatizarii. Pe baza informatiilor oferite de client si a doleantelor sale, identificam solutia optima pentru realizarea proiectului in cele mai avantajoase conditii.

VANZARE

Oltenia Frig Service va ofera o gama larga de instalatii si echipamente frigorifice si climatizari, incercand sa acopere orice necesitate in domeniul frigorific, incepand cu ventilatoare, compresoare, aparate de aer conditionat pana la camere si vitrine frigorifice, si alte instalatii sau echipamente frigorifice complexe.

MONTAJ

Executam lucrari de montaj pentru orice tip de utilaj din zona frigorifica, incepand cu vitrine frigorifice, climatizari si pana la instalatii frigorifice complexe, indiferent  de tehnologie, cu personal calificat şi autorizat pentru toate categoriile de operatii.

SERVICE 24/24

Suntem constienti de amploarea investitiei pe care o constituie o instalatie sau un echipament frigorific,  a caror functionare este foarte importanta pentru clientii nostri. Din acest motiv ne-am straduit sa ne dezvoltam permanent capacitatea de a rezolva rapid orice problema care poate aparea in functionarea unei instalatii frigorifice, punand la dispozitia beneficiarilor nostri un departament service profesionist, capabil sa raspunda rapid tuturor provocarilor.